Wie zijn wij

Stevens Engineering is een Rijnlandse organisatie die vakmanschap hoog in het vaandel heeft. Het “Rijnlandse” staat centraal voor wie wij willen zijn en waar wij voor staan.

Bij ons draait niet alles om het geld verdienen. Wij zijn vooral trots op ons werk en op onze medewerkers die dit realiseren. Vanuit onze kennis en ervaring de juiste zaken voor onze klanten doen; ze moeten op ons kunnen bouwen. Spreekt dit jou aan en wil je dit ervaren? Kom dan bij ons werken..!

Samenwerken

Samen staan we sterk en zijn wij in staat om de juiste oplossingen te bedenken voor onze klanten. Door onze krachten te bundelen en onze kennis te combineren streven wij naar gezamenlijk succes. Met z’n allen weten we meer dan één. Wij werken samen als collega’s onderling én met onze klanten. Dat stelt ons in staat om problemen beter en sneller op te lossen om uiteindelijk in de juiste klantbehoefte te kunnen voorzien. Samen vormen we één geheel, versterken we elkaar en houden we elkaar in beweging.

ProductMarktGroep

Een ProductMarktGroep (PMG) is een team van vakspecialisten. Iedere PMG bedient zijn eigen specifieke marktsegment. Op deze wijze kunnen wij voldoende klantspecifieke kennis en ervaring opbouwen om onze klanten optimaal te ontzorgen. Het ontwerpen van een installatie in de chemie vereist nu eenmaal andere kennis en ervaring dan het ontwikkelen van een machine voor de maakindustrie. Hierdoor heeft iedere PMG een andere klantfocus en wordt de ontwikkeling en samenstelling van het team hierop afgestemd.

Onze kantoren

Wij zijn gevestigd in Delfzijl en Emmen. Hiervoor is gekozen om bedrijven in Noord-Nederland goed te kunnen bedienen. Onze kantoren zijn dusdanig gesitueerd dat dit voldoende mogelijkheden biedt om zowel met de auto, fiets of openbaar vervoer te kunnen bereiken. Bovendien liggen ze op loopafstand van een winkelcentrum, zodat een boodschap tussen de middag altijd mogelijk is. Onze kantoren liggen in een groene en veilige omgeving. De middagpauze wordt dan ook veelvuldig gebruikt om een “ommetje’ te maken met collega’s.

Kijk voor meer informatie op www.stevens.nl

CONTACT EMMEN

Stevens Engineering Emmen bv

Hooggoorns 40

7812 AM Emmen

tel. +31 (0)591 65 21 00

CONTACT DELFZIJL

Stevens Engineering Delfzijl bv

Brander 19

9934 NR Delfzijl

tel. +31 (0)596 61 88 60

© Stevens Engineering in samenwerking met Studio Ruigrok